Salg og support
Tlf. 3331 7000

Ebbeskovvej 5 - 4640 Faxe

Karaokepakke 22 CDG. Blandede karaokehits

Karaokepakke med 4 CDG karaokeplader til superpris. Mange gode karaokehits.


Karaokepakken indeholder masser af god karaokemusik:

Alle sange findes i både i original version og i vocal version.

Nobody Wants To Be Lonely - Martin, Ricky & Christina Aguilera
Leaving Town - Freebish, Dexter
Storybook Life - Blessid Union Of Souls, The
Drive - Incubus
Still On You Side - BBMak
You Make Me Sick - Pink
AM Radio - Everclear
Original Prankster - Offspring
Crazy - K-Ci & JoJo

Fly Away From Here - Aerosmith
It's Been Awhile - Staind
My Way - Limp Bizkit
Drops Of Jupiter - Train
Sick Cycle Carousel - Lifehouse
Flavor Of The Week - American Hi-Fi
Imitation Of Life - R.E.M.
Here's To The Night - Eve 6
Elevation - U2

Hash Pipe - Weezer
Rock Show, The - Blink 182
Schism - Tool
Just Push Play - Aerosmith
Hey Pretty - Poe
Rise - Cult
Greed - Godsmack
Your Disease - Saliva
Be Like That - Three Doors Down

These Days - Rascal Flatts
Fall Into Me - Emerson Drive
Somebody Like You - Urban, Keith
Beer For My Horses - Keith, Toby & Willie Nelson
Strong Enough To Be Your Man - Tritt, Travis
Til Nothing Comes Between Us - Montgomery, John Michael
If That Ain't Country - Smith, Anthony
Man's Gotta Do, A - Brock, Chad
Sing Along - Atkins, Rodney

25,00 DKK

Du sparer 64,26% Førpris: 69,95 DKK


7 stk. på lager.7 stk. på lager.
Varenummer Pakke 22