Salg og support
Tlf. 3331 7000

Ebbeskovvej 5 - 4640 Faxe

Karaokepakke 23 CDG. Blandede karaokehits

Karaokepakke med 4 CDG karaokeplader til superpris. Mange gode karaokehits.


Karaokepakken indeholder masser af god karaokemusik:

Alle sange findes i både i original version og i vocal version.

My Love Is Your Love - Houston, Whitney
I Need To Know - Anthony, Marc
Larger Than Life - Backstreet Boys, The
Crazy (You Drive Me) - Spears, Britney
Angel - Williams, Robbie
I Wanna Love You Forever - Simpson, Jessica
Chemicals Between Us, The - Bush
Angels Would Fall - Etheridge, Melissa
Bug A Boo - Destiny's Child

I'm A Believer - Smash Mouth
Island In The Sun - Weezer
Whenever You Will Go - Calling, The
Short Skirt & Long Jacket - Cake
I'm Stupid - Prime Sth
Smooth Criminal - Alien Ant Farm
Another Perfect Day - American Hi Fi
Clint Eastwood - Gorillaz
Something More - Train

I'm Tryin' - Adkins, Trace
When God Fearin' Women Get The Blues - McBride, Martina
How Cool Is That - Griggs, Andy
Man Of Me - Allan, Gary
Getting There - Clark, Terri
Real Life - Carson, Jeff
Standin' Still - Clark Family Experience, The
She Ain't Gonna Cry - Marshall Dyllon
Keep Mom And Dad In Love - Dean, Billy, Suzy Bogguss & Jillian

Where The Blacktop Ends - Urban, Keith
Downtime - Messina, Jo Dee
I'm Already There - Lonestar
Still Holding Out For You - SHeDAISY
There's A Hero - Gilman, Billy
Second Wind - Worley, Darryl
Unforgiven - Lawrence, Tracy
Come A Little Closer - McCann, Lila
Will You Marry Me - Alabama

25,00 DKK

Du sparer 58,30% Førpris: 59,95 DKK


2 stk. på lager.2 stk. på lager.
Varenummer Pakke 23