Salg og support
Tlf. 3331 7000

Ebbeskovvej 5 - 4640 Faxe

Karaokepakke 24 CDG. Blandede karaokehits

Karaokepakke med 4 CDG karaokeplader til superpris. Mange gode karaokehits.


Karaokepakken indeholder masser af god karaokemusik:

Alle sange findes i både i original version og i vocal version.

Six Pack Summer - Vassar, Phil
I'm Just Talkin' About Tonight - Keith, Toby
Right Down Through The Middle Of Us - Coty, Neal
Love Of A Woman - Tritt, Travis
On A Night Like This - Trick Pony
Never Love You Enough - Wright, Chely
You're Still Here - Kinleys, The
Angels In Waiting - Cochran, Tammy
Loving Ever Minute - Wills, Mark

Drive (For Daddy Gene) - Jackson, Alan
Squeeze Me In - Brooks, Garth & Trisha Yearwood
Living And Living Well - Strait, George
She Was - Chesnutt, Mark
I Keep Looking - Evans, Sara
Sweet Music Man - McEntire, Reba
Help Me Understand - Adkins, Trace
I Don't Have To Be Me - Azar, Steve
When You Lie Next To Me - Coffey, Kellie

What if she's an angel - Tommy Shane Steiner
The Cowboy - Tim McGraw
Inside Out - Trisha Yearwood
I Cry - Tammy Wright
I Breathe in i Brathe out - Chris Cagle
Im movin on - Rascal Flatts
That's when i love you - Phil Vassar
The Christmas Shoes - Bob Carlisle

Gone - N Sync
Because I Got High - Afroman
Little Bit, A - Simpson, Jessica
Superman - Five For Fighting
We Fit Together - O-Town
Me, Myself & I - Jones, Jive
AM To PM - Milian, Christina
Don't Need You To Tell Me I'm Pretty - Mumba, Samantha
Where The Party's At - Jagged Edge & Nelly

29,95 DKK

Du sparer 25,03% Førpris: 39,95 DKK


4 stk. på lager.4 stk. på lager.
Varenummer Pakke 24