Kurv: 0,00 DKK
Find produkt

Karaokepakke 19 CDG. Pop & Rock Karaokehits

Karaokepakke 19 CDG. Pop & Rock Karaokehits
  • På lager 
  • På lager 1-3 dage
  • Bedømmelse for Karaokepakke 19 CDG. Pop & Rock Karaokehits
    Produktet er endnu ikke bedømt
  • Før49,95
    Pris ved køb af 1 Stk.,25,00DKK(inkl. moms)
Vis uden moms
Karaokepakke med 4 CDG karaokeplader til superpris. Mange gode karaokehits.
Karaokepakken indeholder masser af god karaokemusik.

Alle sange findes i både i original version og i vocal version.

My Sacrifice - Creed
Too Bad - Nickelback
In Too Deep - Sum 41
Crawling In The Dark - Hoobastank
Movies - Alien Ant Farm
Chop Suey - System Of Down
Sinner - Drowning Pool
Feels So Numb - Zombie, Rob
Praise - Sevendust

Smooth Santana & Rob Thomas
Lately - Tyrese
Last Kiss - Pearl Jam
Bailamos - Iglesias, Enrique
There She Goes - Sixpence None The Richer
Out Of My Head - Fastball
Candy - Moore, Mandy
Steal My Sunshine - Len
Music Of My Heart - N Sync & Gloria Estefan

Hang On To This - Days Of The New
Click Click Boom - Saliva
Simple Creed - Live
With Your Love - Journey
How You Remind Me - Nickelback
Giving In - Adema
Crawling - Linkin Park
Send It Up - Vertical Horizon
Stuck In A Moment - U2

I'm Not A Girl, Not Yet A Woman - Spears, Britney
Girlfriend - N Sync
Standing Still - Jewel
Woman's Worth, A - Keys, Alicia
World's Greatest, The - Kelly, R.
7 Days - David, Craig
Still - McKnight, Brian
Distance - The Evan & Jaron
Caramel - City High

Varenr.: Pakke 19