Kurv: 0,00 DKK
Find produkt

Karaokepakke 2 CDG. Blandede karaokehits

Karaokepakke 2 CDG. Blandede karaokehits
  • Kontakt os for leveringstid.
  • Bedømmelse for Karaokepakke 2 CDG. Blandede karaokehits
    Produktet er endnu ikke bedømt
  • Før49,95
    Pris ved køb af 1 Stk.,29,95DKK(inkl. moms)
Vis uden moms
Karaokepakken indeholder masser af god karaokemusik:

Alle sange findes i både i original version og i vocal version.

Cant´ get you out of my head - Kylie Minogue
Underneath you clothes - Shakira
Don't Let me get me - Pink
No more drama - Mary J. Blige
Rapture -IIO
Ain't It funny - Jennifer Lopez
What about us - Brandy
Wrong Impression - Natalie Imbruglia
All you wanted - Michelle branch
Modern day bonnie and clyde - Travis Tritt
Not a day goes by - Lonestar
My list - Toby Keith
Young - Kenny Chesney
I Don´t want you to go - Carolyn Dawn Johnson
That just jessie - Kevin Denney
The one - Gary Allan
Just what i do - Trick pony
Mendocino country line - Willie Nelson/lee ann womack
Ten Rounds with jose Cuervo - Tracy byrd
Get over yourself - She Daisy
Almost there - Gabbie nolen
Ol red - Blacke Shelton
Tonight i wanna be your man - Andy Griggs
I miss my friend - Darryl ´Worley
This pretender - Joe diffie
Im gonna mis her - Brad Paisley
I Should Be sleeping - emerson drive

Wite me - Lonestar
I'm a Survivor - Reba McEntire
Angry all the time - Tim McGraw
Heartbreak town - Dixie Chicks
Ain't nobody gonna take that from me - Collin Raye
The Tin man - Kenny Chesney
Unbroken by you - Kortney Kayle
Always was - Aaron Tippin
Varenr.: Pakke 02