Kurv: 0,00 DKK
Find produkt

Karaokepakke 22 CDG. Blandede karaokehits

Karaokepakke 22 CDG. Blandede karaokehits
  • På lager 
  • På lager 1-3 dage
  • Bedømmelse for Karaokepakke 22 CDG. Blandede karaokehits
    Produktet er endnu ikke bedømt
  • Før69,95
    Pris ved køb af 1 Stk.,25,00DKK(inkl. moms)
Vis uden moms
Karaokepakke med 4 CDG karaokeplader til superpris. Mange gode karaokehits.
Karaokepakken indeholder masser af god karaokemusik:

Alle sange findes i både i original version og i vocal version.

Nobody Wants To Be Lonely - Martin, Ricky & Christina Aguilera
Leaving Town - Freebish, Dexter
Storybook Life - Blessid Union Of Souls, The
Drive - Incubus
Still On You Side - BBMak
You Make Me Sick - Pink
AM Radio - Everclear
Original Prankster - Offspring
Crazy - K-Ci & JoJo

Fly Away From Here - Aerosmith
It's Been Awhile - Staind
My Way - Limp Bizkit
Drops Of Jupiter - Train
Sick Cycle Carousel - Lifehouse
Flavor Of The Week - American Hi-Fi
Imitation Of Life - R.E.M.
Here's To The Night - Eve 6
Elevation - U2

Hash Pipe - Weezer
Rock Show, The - Blink 182
Schism - Tool
Just Push Play - Aerosmith
Hey Pretty - Poe
Rise - Cult
Greed - Godsmack
Your Disease - Saliva
Be Like That - Three Doors Down

These Days - Rascal Flatts
Fall Into Me - Emerson Drive
Somebody Like You - Urban, Keith
Beer For My Horses - Keith, Toby & Willie Nelson
Strong Enough To Be Your Man - Tritt, Travis
Til Nothing Comes Between Us - Montgomery, John Michael
If That Ain't Country - Smith, Anthony
Man's Gotta Do, A - Brock, Chad
Sing Along - Atkins, Rodney
Varenr.: Pakke 22