Kurv: 0,00 DKK
Find produkt

Karaokepakke 27 CDG. Blandede karaokehits

Karaokepakke 27 CDG. Blandede karaokehits
  • På lager 
  • På lager 1-3 dage
  • Bedømmelse for Karaokepakke 27 CDG. Blandede karaokehits
    Produktet er endnu ikke bedømt
  • Før59,95
    Pris ved køb af 1 Stk.,29,95DKK(inkl. moms)
Vis uden moms
Karaokepakke med 4 CDG karaokeplader til superpris. Mange gode karaokehits.
Karaokepakken indeholder masser af god karaokemusik:

Alle sange findes i både i original version og i vocal version.

Ladies Sarai
I Want You - Thalia & Fat Joe
Girls & Boys - Good Charlotte
Never Leave You - Lumidee
You Are My Number One - Smash Mouth
Shake Ya Tailfeather - Nelly & P Diddy
Why Don't You And I - Santana & Alex Band
Come Over - Aaliyah
One - Hill, Faith

Angel - Amanda Perez
C'mon - Mario
Country Girl - Df Dub
Blowin' me up - Jc Chasez
I Drove all night - Celine Dion
Hidden Agenda - Craig David
You're still you - Josh Groban
Nothing at all - Santana/Musiq
James Dean - Daniel Bedingfield


Smooth - Santana f/ Rob Thomas
lately - Tyrese
Last kiss - Pearl Jam
Bailamos - Enrique Iglesias
There she goes - Sixpence none the richer
Out of my head - Fastball
Candy - Mandy Moore
Steal my sunshine - Len
Music of my heart - N sync & Gloria Estefan

Dare To Dream - Messina, Jo Dee 1
My Heart Is Lost To You - Brooks & Dunn
Where Would You Be - McBride, Martina
Beautiful Mess - Diamond Rio
Real Bad Mood - Marie Sisters
Good Stuff, The - Chesney, Kenny
Look At Me Now - Sixwire
Harder Cards - Rogers, Kenny
Minivan - Hometown News
Varenr.: Pakke 27