Kurv: 0,00 DKK
Find produkt

Karaokepakke 29 CDG. Country karaokehits

Karaokepakke 29 CDG. Country karaokehits
  • På lager 
  • På lager 1-3 dage
  • Bedømmelse for Karaokepakke 29 CDG. Country karaokehits
    Produktet er endnu ikke bedømt
  • Før49,95
    Pris ved køb af 1 Stk.,29,95DKK(inkl. moms)
Vis uden moms
Karaokepakke med 4 CDG karaokeplader til superpris. Mange gode karaokehits.
Karaokepakken indeholder masser af god karaokemusik:

Alle sange findes i både i original version og i vocal version.

Long time gone - Dixie Chicks
Unbroken - Tim McGraw
Thciker Than blood - Garth Brooks
Work in progress - Alan Jackson
Forgive - Rebecca Lynn Howard
I don't paint myself into Corners - Trisha Yearwood
Country by the grace of god - Chris Cagle
My town - Montgomery Gentry
Outside Providence - The Wilkinsons

These Days - Rascal Flatts
Fall Into Me - Emerson Drive
Somebody Like You - Urban, Keith
Beer For My Horses - Keith, Toby & Willie Nelson
Strong Enough To Be Your Man - Tritt, Travis
Til Nothing Comes Between Us - Montgomery, John Michael
If That Ain't Country - Smith, Anthony
Man's Gotta Do, A - Brock, Chad 8
Sing Along - Atkins, Rodney

There's No Limit - Carter, Deana
Forever Everyday - Womack, Lee Ann
Nineteen Somethin' - Wills, Mark
I Want My Baby Back - Chesnutt, Mark
I'm Gonna Getcha Good - Twain, Shania
John J. Blanchard - Smith, Anthony
Brokenheartsville - Nichols, Joe
I'm Not Breakin' - Holy, Steve
Man To Man - Allan, Gary

Half a man - Anthony smith
Was that my life - Jo Dee Messina
Whatever it takes - Kellie Coffey
Backseat of a greyhound bus - Sara Evans
I'm in love with a married woman - Mark Chesnutt
Love you out loud - Rascal Flatts
Rock-a-bye heart - Steve Holy
Almost home - Craig Morgan
Varenr.: Pakke 29